Med instinktiv sans for stil, og flair for at sammensætte materialer, farver, interiør og detaljer, skaber Julie Brandt personlige, elegante, komfortable og fascinerende universer. Fra hjertet af Julies design univers lanceres en ny kollektion med smukke luksuriøse greb under navnet THE BRANDT.

En kollektion med greb, håndtag og dør greb udført i kompromisløse materialer i international stil med fokus på uovertruffet håndværk produceret i Skandinavien. En fusion af det klassiske og det moderne, skaber et tidløst raffineret look.De mange forskellige modeller, varianter af overflader og materialer gør det muligt at matche forskellige look og stilarter og derved sætte sit helt personlige og eksklusive præg på køkkener, garderober, badeværelser, samt et nyt eller gammelt møbel.

Der er 5 forskellige modeller af skabs- eller skuffe greb; THE SIDE, THE END, THE CENTER, THE HOOK og THE KNOB og et dørgreb; THE DOOR. Du kan vælge mellem 5 metaller i selve basen/bæringen af grebet og 10 materialer (metal, træ eller horn) til selve håndgrebet. Der er uanede muligheder for at sammensætte og vi hjælper dig gerne.

Det er detaljen der tæller hos THE BRANDT, så kontakt os for oplysninger om nærmeste forhandler eller butik.

Share This